9. jun. 2011

Mmmmat

Med god hjelp av KokkeKissa har jeg lært å lage verdens beste sandwitcher. Hvitløksristet brød med herlig blandet salat, brie og seranoskinke. Når jeg lukket øynene, smakte på smakene og luktet på duftene som fylte kjøkkenet drømte jeg meg bort til vakre Torrevieja. For å gjøre denne matdagen komplett avsluttet jeg kvelden med å bake noen sjokoladefondant. Men når sant skal sies - fondanten tapte lett mot sandwitchen!



(Ja, jeg vet morellene ser forferdelig ut, men jeg prøvde å dyppe dem i smeltet sjokolade for så å putte dem i fryseren. Og dere ser jo like godt som meg at det IKKE var en god idè... Men sånt lærer man av - forhåpentligvis)

3 kommentarer:

  1. Oi, lekkert! Fin inspirasjon ved lunsjtider:)

    God helg fra Karianne:-)

    SvarSlett
  2. Blir lett godtesugen av noe sånt som dette, vennen :D Knallbra bilde..

    SvarSlett