7. apr. 2011

Nå er det gjort - søknad sendt!

Etter mye grubling, tviling, overtenking, skriving, bildetaging, bildesletting, frustrasjon og litt mer grubling er endelig søknaden til Norges Kreative Fagskole sendt inn. Forhåpentligvis kommer jeg inn og kaaaanskje er jeg fotograf i 2013! Her er bildene jeg til slutt valgte (og INGEN konstruktiv kritikk akkurat nå prettyplease, for da kommer jeg bare til å begynne å angre/tvile på valgene, og det er ikke sunt for samboeren min ^^ )

Løvetannbarn

Verdensvannet

Helt

Et glimt av barndomsminner

15 kommentarer:

  1. Kjempe fine bilder Line! Du er veldig flink!
    Lykke til med opptak og alt! Heier på deg :D

    SvarSlett
  2. Hei!

    Jeg tok Specialist Photograhy BA Honours på University of Wolverhampton for evigheter siden. Er treårig om man har hatt basis foto fra før. Kjempegøy, men selvsagt beinhardt! Lykke til med søknaden!

    SvarSlett
  3. Takk, begge to!

    Så gøy, Maia! Det høres veldig, veldig spennende ut. Jeg klarer ikke slutte å tenke på dette og hodet mitt kverner de samme spørmålene om og om igjen. Var det riktig bilder? Er det gode nok? Skrev jeg nok i motivasjonssøknaden? Kommer et av disse bildene til å ødelegge sjansene mine? Jeg har sååååå lyst til å få til dette! Men de kan jo ikke forvente å få inn perfekte arbeidsprøver så lenge vi fortsatt ikke ER fotografer?

    Nei, huff - ikke meningen å kaste alt dette på deg! Hehe... Takk for kommentar og lykkeønskninger =) *klem*

    SvarSlett
  4. Så flotte bilder. Likte spes det som heter "Helt". Skikkelig stilig.

    SvarSlett
  5. Nydelige bilder! :D Du kommer nok helt sikkert inn! Veldig forskjellige bilder, og kjempe fine:) Tror nok motivasjonssøknaden har en del å si også, men er sikker på at du kommer inn :):)

    har ikke søkt enda, men skal gjøre det en av de nermeste dagene nå :p er litt usikker egentlig, for tenker kanskje å studere et år spansk først, men skal søke uansett å se om jeg kommer inn;)

    SvarSlett
  6. Spennende tid i møte, jeg sendte min søknad på tirsdag. Sitter igjen med de samme tankene jeg og men, gjort er gjort og spistt er spist så en får bare smøre seg med Det ordner seg for snille jenter sies det... Lykke til med søknaden din, kanskje vi treffes i august en gang ;)

    SvarSlett
  7. Flotte bilder foresten, glemte og si det i sta :)

    SvarSlett
  8. Så gøy, Janne! Har du også søkt i stavanger? :D

    SvarSlett
  9. Nei har nok ikke det, kunne gjerne gått der nede, men med to små barn og adresse dalekvam blir vel Bergen mitt alternativ. Men det er jo ikke sikkert jeg kommer inn da, i Bergen tar de vist ikke inn flere studenter enn rundt 25 stk, det er ikke mange det altså.

    SvarSlett
  10. Du har valgt ut nydelige bilder hvertfall, dette går helt sikkert bra! Lykke til :)

    SvarSlett
  11. Som de selv sier(skolen):
    "- Opptaksprøven er todelt. Den består av en motivasjonssøknad som teller mye. Det fotografiske støtter opp under motivasjonssøknaden. Vi plukker ikke ut de som er flinkest teknisk eller som ser flinkest ut på de fotografiske arbeidene. Vi ser på balansen mellom de to. Vi har en filosofi om at det skal være mulig å utdanne seg som fotograf hvis man vil, selv om man har begrenset kunnskap eller erfaring, påpeker Nilsen. "

    Jeg har kommet inn på fotolinja på folkehøgskolen, men når jeg er ferdig der så vurderer jeg å søke på Norges Kreative Fagskole, eller en annen fagskole :) Akkurat hvilken har jeg ikke bestemt meg for enda.

    Lykke til! :)

    SvarSlett
  12. Kjempe flotte bilder! Du har nok gode sjanser vil jeg tro.. :D Likte best bildet "Helt" jeg også. Stilig. :D

    SvarSlett
  13. Lykke til!! Flotte bilder - de må se at du er fotograf nok for å lære mer om fotografi.

    SvarSlett
  14. Hei du! Alle bildene er kjempefine! Du er flink! Lykke til!! Når er søknadsfristen? Går med en drøm om å gjøre noe lignende, men tørr aldri ta steget helt ut... Ofte har man så liten tro på seg selv uansett hvor mye ros man får av andre.. Kjenner du til det?


    Sjekk gjerne ut fotobloggen min :)
    Du har MYE flott her inne!!

    SvarSlett
  15. Jeg kjenner VELDIG godt til det! Andre sier at jeg er flink, selv føler jeg at bildene mine er helt gjennomsnittlige og at jeg har flaks innimellom ;)

    Søknadsfristen var 15. april, men de har løpende opptak hvis det ikke er fullt på studiet :) Skal sjekke ut bloggen din! Takk for kommentar :)

    SvarSlett