19. jan. 2011

La Luna

Jeg var så heldig å få låne Christine (naboen) sitt 18(?)-200 mm objektiv i kveld, og det passet jo helt perfekt siden det var fullmåne. Så for aller første gang har jeg prøvd med på månebilder. Og jeg har blitt frelst av objektivet :D Så til bursdagen min nå ønsker jeg meg både et EF 55 mm 1,8 ooooog noe sånt som 55-300 mm *glis*"Det er månen, sier jeg tyst og lidenskapelig, det er månen!"
-Knut Hamsun

3 kommentarer:

 1. Dæven, skjønner at du hadde litt mer teken på dette enn meg, haha! De var jo kjempefine! Hvilke innstillinger brukte du?

  SvarSlett
 2. Du er så god! Det siste bildet ditt på FB ble jo supert :D

  Brukte f/38, 1/30 sekund, ISO 400 og 200 mm brennvidde.

  Takk, snupp! :)

  SvarSlett
 3. Japan foto har ett objektiv som er veldig bra, kjøpte det selv for en stund tilbake og bruker det daglig... Er ett Sigma 70-300mm med macro funksjon (altså, man kan få fokus enda nærmere om man switcher på en liten bryter etter full zoom, slik jeg fikk de sneglebildene mine osv.) Den koster under tusenlappen på nettet...kanskje den kan være noe for deg? :)

  http://www.japanphoto.no/product/objektiv/sigma-sony/sigma-70-300mm-f4-5.6-dg-macro-for-sony/

  Må prøve meg på månebilder selv, tar alt for lite bilder om natten.. Har nettop fått tak i en blitz, så leker meg mye med den :)

  Luv yah <3

  SvarSlett